Welke Volkswagen Camper Verhuur Bedrijven Zijn Er?

Op zoek naar een Volkswagen camper verhuur bedrijf? Het liefst een VW verhuurbedrijf met van die oude retro VW busjes? Je kent ze vast en zeker nog wel en anders ga je ze hier leren kennen. De Retro Volkswagen camper is hot! Niet alleen voor een lang weekend of een verjaardag of jubileum maar ook voor op vakantie zijn deze VW busjes perfect te gebruiken als camper.

Welke type Volkswagen retro campers zijn er eigenlijk?

  • Volkswagen T2 camper
  • Volkswagen T3 camper
  • Volkswagen T4 camper

Volkswagen t2 camper huren

Volkswagen T2 Camper huren

De Volkswagen T2 is gebouwd tussen 1967 en 1979. Ja lang geleden en daarom mag het ook retro camper genoemd worden. De wagen was in die tijd 20 cm langer dan zijn voorganger en had aanzienlijk meer volume. De laadruimte nam toe tot 5 kubieke meter. Ook was het een stuk comfortabeler voor de chauffeur om in te rijden. De T2 camper is van alle gemakken voorzien en is zowel in schakel als met automaat te huren. Vraag het voor alle zekerheid bij het camper verhuur bedrijf.

Een Volkswagen T2 Camper huren voor je vakantie zal zeker leiden tot een onvergetelijke vakantie. Veel plezier.
Volkswagen t3 camper verhuur

Volkswagen T3 Camper huren

Even wat geschiedenisles. In het jaar 1979 introduceert Volkswagen de 3e generatie van haar succesvolle Transporterbusjes en in 1981 introduceert Volkswagen de eerste watergekoelde motor in de T3. Deze motor is afkomstig uit de Golf. Bij Camper Voet hebben ze deze camper volledig als nieuw gemaakt. Ze rijdt net zo goed als 37 jaar geleden toen ze haar eerste meters maakt. Als je zin hebt in een avontuurlijke vakantie met een retro camper dan moet je absoluut deze Retro Volkswagen T3 camper huren.
Volkswagen T4 Camper verhuur
Volkswagen T4 Camper huren

De oercamper T1 werd opgevolgd door de Volkswagen Westfalia T2, de Westfalia T3 en toen kwam de Westfalia California T4. Bij Volkswagen zelf hebben ze er wat meer over geschreven. In totaal werden er 39.000 T4 California’s gebouwd. En Camper Voet heeft er daar eentjke van helemaal gereviseerd en opnieuw opgebouwd. De VW T4 is de ideale metgezel voor als je ver van huis wil reizen. Het is een moderne luxe camper met origineel Westfalia interieur. Ook is er airco aan boord, cruise controle, achteruitrijsensoren, achteruitrijd camera én voorzien van een fijne automatische versnellingsbak. Wie een Volkswagen t4 camper gaat huren krijgt weliswaar een retro camper maar wel met alle gemakken en luxe voorzien.

Heb je al zin in de vakantie? ls je op de website van Campervoet.nl kijkt moet het haast wel gaan kriebelen bij je. Wees er snel bij want retro VW campers worden steeds populairder en de kans dat je misgrijpt is groot.