Nog even die strandhaar look creëeren

Terug van vakantie verlang je misschien nog terug naar die wilde bos haar die je op het strand had. De ‘net van het strand haar’ is natuurlijk golvend haar – zelfs als je mijlenver verwijderd bent van de zee. Deze look heeft alles te maken met textuur. Als je meer volume wilt, hoef je slechts een beetje Couture Curl Enhancing Lotion met een kam over de lengtes te halen. Dit is het enige dat je nodig hebt om je haar als strandhaar te laten lijken. Een beetje glansspray en de textuur doet de rest.

Hoe krijg je die beach look terug?

  1. Begin met net gewassen en geföhnd haar. Spray rondom met Show Beauty Sheer Thermal Protect. Spray op armlengte zodat het product goed verdeeld wordt op het haar. Om het haar een boost te geven, breng je met je vingertoppen Couture Curl Enhancing Lotion aan op de lengtes en de uiteindes.
  2. Klem vervolgens de bovenste delen naar achteren en krul de onderste laag met een krultang of krulstaaf. Borstel eerst de delen voor de meest vloeiende afwerking. Gebruik een middelgrote krultang voor de secties die de gezichtslijn omlijsten. Hiermee komt het haar een beetje van het gezicht los. Wikkel het haar rond de krulstang, laat de uiteinden eruit en trek het naar beneden. Laat het haar na 20 seconden los en ga verder met het volgende gedeelte.
  3. Voor de rest van het hoofd krul je één gedeelte naar het gezicht toe en het volgende gedeelte van het gezicht weg. Herhaal dit tot je alle delen van het haar gedaan hebt, om en om.
  4. Haal je vingers door het haar om de delen los te werken.
  5. Föhn het haar verder met een diffuser om het haar volume en volheid te geven. De diffuser op uw haardroger zal de lucht gelijkmatig verspreiden om het haar een natuurlijke uitstraling te geven en helpt kroezen te verminderen. Föhn van de uiteinden naar de wortels.
  6. Geef je haar nog een laatste draai met je vingers voor die perfecte ‘net van het strand’ look.

Show Beauty haarproducten zijn verkrijgbaar bij Headmasters.